B&B Fruithof Tack

15 kamers,
6 appartementen,
1 VIP hotel op wielen
met alle luxe en comfort waaruit u kunt kiezen !

Al drie generaties lang beheert de familie Tack met hart en ziel haar ‘Fruithof Tack’ : een prachtig, bloeiend fruitbedrijf, waar de heerlijkste appels en peren met zorg worden geteeld.
Om u te laten meegenieten van dit gezellig hof temidden van het pittoreske ‘Soete land van Waes’, heet de familie u er sinds juli 2010 graag welkom in haar gezellige Bed & Breakfast. Met grote trots behaalde ‘Fruithof Tack’ in augustus 2011 bovendien haar vierde ster (****), uitgereikt door Toerisme Vlaanderen !
Onze B&B is ideaal voor toeristen én zakenlui die houden van kleinschaligheid, comfort en een persoonlijke aanpak. We zijn gelegen op een boogscheut van Antwerpen, Gent, Hulst(NL) en Sint-Niklaas.
Ben je dus op zoek naar de luxe en service van een hotel met de charme en persoonlijke aanpak van een B&B, dan zit je hier op het juiste adres !! Als gast geniet je van het smaakvolle interieur,een fantastisch dakterras met verwarmd zwembad en ligweide,een infra-rood cabine, een bar, maar zeker ook van de mooie natuur; Helemaal onthaasten en zalig genieten,dus!!