Tafelen & Genieten

KNUSSE ONTBIJTRUIMTE VAN DE B&B

13522573_1698868173710149_1939452725_n

 

In de knusse ontbijtruimte geniet u van een sfeervol haardvuur, een fruitige bar en een volledig ingerichte keuken. De ontbijtruimte is uitgebreid met een gezellige veranda en een buitenterras.

Wanneer u ’s morgens heerlijk uitgerust aan de ontbijttafel aanschuift, kunt u genieten van fruitig ontbijt met een ruim assortiment aan verse en zelfgemaakte lekkernijen. Dé ideale start voor een fantastische dag !!
Bij mooi weer wordt het verwenontbijt op het bijhorende terras geserveerd.
Het ontbijtbuffet is een ideale combinatie van lekkere en gezonde ingrediënten.
En… op zondagmorgen verwennen we onze gasten met een glaasje bubbels !
Als middagmaal kunt u zelf iets opwarmen in de combi-oven.                                                                                                                                   ’s Avonds staat zoon Ignace klaar om jullie culinair te verwennen. Als oud-leerling van Hotelschool Ter Duinen in Koksijde biedt hij een keuze uit een heerlijke dagschotel of een à-la-carte menu dat maandelijks wijzigd volgens aanbod van het seizoen ! Je kan hier tevens vertoeven om bij te praten of om iets te drinken uit onze bar met o.a.eigen appelsappen, streekbieren en heerlijke wijnen.
Sint-Gillis-Waas en omstreken heeft echter ook een rijk aanbod aan excellente restaurants en verzorgde tavernes, vaak op wandel- of fietsafstand.

reserveer

 

kn2

kn4

 

kn3kn1