Tafelen & Genieten

KNUSSE ONTBIJTRUIMTE VAN DE B&B

13522573_1698868173710149_1939452725_n

 

In de knusse ontbijtruimte geniet u van een sfeervol haardvuur, een fruitige bar en een volledig ingerichte keuken. De ontbijtruimte is uitgebreid met een gezellige veranda en een buitenterras.

Wanneer u ’s morgens heerlijk uitgerust aan de ontbijttafel aanschuift, kunt u genieten van fruitig ontbijt met een ruim assortiment aan verse en zelfgemaakte lekkernijen. Dé ideale start voor een fantastische dag !!
Bij mooi weer wordt het verwenontbijt op het bijhorende terras geserveerd.
Het ontbijtbuffet is een ideale combinatie van lekkere en gezonde ingrediënten.
En… op zondagmorgen verwennen we onze gasten met een glaasje bubbels !
Gedurende de huidige COVID-SITUATIE zal u na het ontwaken uw onbijt aantreffen voor uw kamerdeur. De kamer is voorzien van een aangepaste tafel, of misschien toch het moment voor ontbijt-op-bed ?
Als middag- of avondmaal kunt u zelf iets klaarmaken of opwarmen in de keuken.  Er zijn daarvoor 8 kookplaten en een combi-oven voorzien. ’s Avonds kan je hier tevens vertoeven om bij te praten of om iets te drinken uit onze fruitige bar.
Sint-Gillis-Waas en omstreken heeft echter ook een rijk aanbod aan excellente restaurants en verzorgde tavernes, vaak op wandel- of fietsafstand.
We helpen u graag met tips en reservatie !
Gedurende de huidige COVID-SITUATIE werken wij samen met taverne “de Koerier”. Wij halen de warme maaltijden af tegen een afgsproken uur en dienen dit op in uw kamer. Hierdoor verhogen we het vakantiegevoel toch nog tot het hoogst mogelijke level !!

reserveer

 

kn2

kn4

 

kn3kn1