Rotel Fruithof Tack, luxe hotel op wielen

Rotel Fruithof tack, luxe hotel op wielen

Bij dit nieuwe concept komt het hotel letterlijk tot aan je voordeur en vertrekt van daaruit om uw droomreis te realiseren! Klim aan boord, wij schenken alvast een glaasje bubbels uit. Een rondreis door Italië of door Noorwegen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij garanderen luxe!

Er gaat altijd een chauffeur mee, zo hoeven jullie zich geen zorgen te maken over mogelijke irritaties in het verkeer. Ook een copiloot gaat mee, deze persoon legt de gasten 24/7 in de watten. De chauffeur en copiloot zijn dus altijd present, maar niet gevreesd. Tussen de ruimtes in de mobilhome zijn er deuren om privacy te garanderen.

Het Rotel beschikt over alle nodige luxe, van een volwaardige slaapkamer en een ruime badkamer tot een uitgebreide keuken en zelfs massagestoelen!

 

Zeer flexibel

Het voordeel van het Rotel is dat we zeer flexibel zijn. Zo kan u altijd zelf kiezen naar waar we gaan en kunnen we tijdens de reis nog aanpassingen doen. Heeft u een mooi stadje ontdekt en wilt u hier graag een extra nacht blijven, geen probleem! We bekijken samen wat mogelijk is en passen de reis aan naar jullie wensen.

Bij elke stad of dorp waar we stoppen zorgen we voor een brochure met alle bezienswaardigheden en activiteiten die u hier kan doen.

In steden waar het moeilijk is om met het Rotel binnen te rijden, denk bijvoorbeeld aan Venetië, parkeren we ons net buiten de stad en nemen de auto of elektrische fietsen uit de garage. Zo kunnen we elke plek makkelijk bereiken. 

Vakantie expo Antwerpen

Kom ons dit weekend bezoeken op de vakantie expo in Antwerpen (27-28-29 januari 2023)

Boeken!

Voor extra informatie of wilt u graag boeken? Stuur een mail naar joristack@telenet.be