De extra troeven van de B&B !

Kom vandaag nog genieten van ons dakterras van 300 m² voorzien van ligstoelen, een BBQ, een haard, een infra-rood cabine met kleurentherapie en een bar ! Dit alles rondom ons verwarmd (en op koudere dagen overdekt) zwembad op de tweede verdieping, makkelijk bereikbaar met een lift !!
– Fietsen en motorfietsen staan veilig en droog binnen. Hier is ook een oplaadpunt voor e-bikes.
– Uitgebreide bibliotheek met streekinfo, fiets-en wandelkaarten, brochures en tijdschriften
– Fietsverhuur: We beschikken over 6 e-bikes om op een sportieve manier het Waasland te doorkruisen. Prijs is 25.00 €/pp/pd. Reservatie is aan te raden…
– Mini-wellness : de gastvrouw is een gespecialiseerde voetverzorgster en voetreflexologe. Ann heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring.   Op aanvraag kan u genieten van voetverzorging of een deugddoende voetreflexmassage. Deze massage kan zelfs op uw eigen bed, zodat u kan nagenieten in de zevende hemel !
– Ecologisch : de elektriciteit van het bedrijf wordt geproduceerd door zonnepanelen en voor het spoelen gebruiken we regenwater. Ook het zwembad wordt verwarmd met de restwarmte van de koelcellen voor het fruit, zodat zonder toegevoegde energie ons zwembadwater een zalige 28°c aanhoud !!

– Speeltuig en trampoline (zomer), reuze vier-op-een-rij, enz.

– Vergaderruimte met beamer en/of “flap-over” voor verenigingen en bedrijven…

-Sinds 2012 kregen we verschillende labels toegekend: Kindvriendelijk, beleef de landbouw, verblijf met karakter en fietsvriendelijk logies, uitgereikt door “logeren in Vlaanderen” en “toerisme Vlaanderen” !! Meer info hierover op www.logereninvlaanderen.be en op www.toerismevlaanderen.be .

 

wensenkermis

Wij zijn er graag om uw wensen te helpen realiseren : van een prachtige roos op het bed, champagne op uw kamer, een huifkartocht, een ballonvaart,…tot een helikoptervlucht naar een toprestaurant… Uw wens is onze missie  ! ! !

reserveer

zwembad 5

 

IMG_8933

bibliotheek

IMG_7586

 

zwembad 6

 

zwembad 2

IMG_8938

IMG_4070